۴ شهریور ۱۳۹۳، ۹:۴۰

عصاریان:

عدم وجود کشتارگاه مکانیزه مهمترین مشکل صنعت مرغداری گناباد است

عدم وجود کشتارگاه مکانیزه مهمترین مشکل صنعت مرغداری گناباد است

گناباد - خبرگزاري مهر: رییس اداره تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی گناباد گفت: سالیانه بیش از دو میلیون قطعه مرغ در گناباد جوجه ریزی می شود و نبود کشتارگاه مکانیزه، مهمترین مشکل صنعت مرغداری گوشتی در گناباد است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عصاريان صبح امروز در مراسم افتتاح مرغداری های گوشتی، نبود کشتارگاه مکانیزه را مهمترین مشکل صنعت مرغداری گوشتی در گناباد قلمداد کرد و گفت: شهرستان گناباد با ۷۲ واحد مرغداری فعال، سالانه ۲ میلیون قطعه جوجه ریزی دارد که از ۱۴ هزار تن گوشت سفید تولید شده تنها هزار تن آن در گناباد مصرف و مابقی به خارج شهرستان صادر می شود.

رییس اداره تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی گناباد ادامه داد: چون تولید گوشت سفید مازاد بر مصرف شهرستان می باشد، احداث کشتارگاه به منظور قطعه بندی گوشت و همچنین منجمد کردن آن و سپس ارسال به خارج از شهرستان امری ضروری بوده و احداث این کشتارگاه سبب پایداری صنعت مرغداری در گناباد خواهد شد.

وی در خصوص مرغداری های در حال احداث گفت: در حال حاضر ۶ واحد مرغداری درحال ساخت با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد و ۱۲۰ مجوز برای تاسیس مرغداری در شهرستان گناباد وجود دارد.

رییس اداره تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی گناباد در خصوص دو واحد مرغداری افتتاح شده در هفته دولت گفت: در این دو پروژه ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال سرمایه گذاری شده و برای حدود 30 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال زایی ایجاد شده است.

وی درخصوص میزان تولید سالانه این دو مرغداری گفت: این دو واحد تولیدی مرغ با ظرفیت ۴۸ هزار و ۵۰۰ قطعه مرغ گوشتی، ۳۸۰ تن گوشت سفید آماده طبخ و ۳۰۰ تن کود آلی مرغی در سال تولید خواهند نمود.

استفاده از سیستم دانخوری، آبخوری، سرمایشی، گرمایشی، تنظیم نور و رطوبت اتوماتیک از مزایای پروژه های مرغداری گوشتی افتتاح شده به مناسبت هفته دولت در گناباد است که عصاریان به آن اشاره نمود.

رییس اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی شهرستان گناباد در ادامه از بومی شدن دو نژاد بزهای شیری الپاین و سانن در شهرستان خبر داد و گفت: به منظور اصلاح نژاد بزهای منطقه گناباد این نژاد از استان های یزد و قم که از لحاظ آب و هوایی و انطباق محیطی شرایط مساوی با شهرستان ما را دارند وارد کردیم و در حال حاضر حدود 100 راس در گله های بخش مرکزی و کاخک پراکنده شده که امید است با اصلاح نژاد منطفه گناباد نسبت به افزایش تولید و افزایش دو قلو زایی و دو بار زایش در سال گام بلندی در ارتقاع  نژاد بزهای بومی منطقه برداشته شود.

عصاریان افزود: این بزها روزانه بین 1.5 تا سه کیلو شیر ارگانیک با کیفیت بالا تولید می نمایند که برای افراد مسن و کودکان غذای بسیار مفیدی است.

وی افزود: هم اکنون در شهرستان بیش از 100 راس در دامداری های بخش مرکزی و کاخک پرورش داده می شوند و برای اولین بار در استان تلقیح مصنوعی بز با اسپرمهای خارجی توسط متخصصین علوم دامی شهرستان انجام که نتایج آن مطلوب بوده است.

کد خبر 2357594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha